Gjennomgang: Ragic cloud-samarbeidsverktøy

Merk: Denne anmeldelsen ble utført basert på den offentlig tilgjengelige gratisutgaven av Ragic, som ikke er begrenset til funksjonen. I ånden av avsløringen har forfatteren utført arbeid tidligere i kontrakt med OutSystems, som er oppført som produsenten av et konkurrerende produkt.

spesifikasjoner

 • Krav: nettleser, internettilgang
 • Pris: Gratis for begrenset bruk, opptil 6 500 dollar for en privat server med ubegrenset bruk
 • Tilleggsinformasjon: Produktnettsted

Hvem er det til?

Ragic er designet for folk som ikke er programmerere, men som ønsker å få noe som ligner et regneark på Internett som en online applikasjon.

Hvilket problem løser det?

Det er mange ganger hvor en forretningsbruker kanskje vil ta et regneark og legge det i et online miljø for andre mennesker å jobbe med. Ragic gjør dette så enkelt som mulig, enten du starter fra bunnen av eller ved å importere et eksisterende regneark.

Utrolige funksjoner

 • Brukervennlighet: Å jobbe med Ragic er veldig enkelt, og ligner veldig på et grunnleggende regnearkprogram, slik at forretningsbrukere vil føle seg hjemme.
 • Pris: Ragics priser er veldig fine, og starter gratis for en konto med begrenset lagring og databaser.
 • Sikkerhet: Ragic lar deg opprette brukere og grupper og begrense tilgangen til applikasjoner, dette er en fin funksjon.
 • Excel-import: Ragic kan importere et eksisterende Excel-dokument med en veldig enkel veiviser.

Hva er galt?

 • Begrenset: Ragics funksjonalitet er veldig begrenset. For eksempel kan felt bare ha tre formater (test, antall og datoer).
 • Litt Buggy: Jeg fant en rekke ikke-kritiske feil i testingen min. For eksempel når du justerer feltformatering, viste intet eksempel i området "Eksempel".
 • Lett oversett funksjoner: Det er noen få steder der grensesnittet viser funksjoner på et sted der en typisk bruker ikke en gang ville vite at de er tilgjengelige.

Konkurransedyktige produkter

 • Microsoft Access
 • AlphaFive
 • OutSystems Agile-plattform
 • Google Apps

Ergo for virksomheten

Ragic faller inn i et veldig interessant grunnlag for applikasjonsutvikling og online samarbeid. På den ene siden ønsker det å være så enkelt som mulig for en forretningsbruker å få gjort arbeidet sitt. På den annen side må det være funksjonsrikt for at applikasjoner kan gjøre det de trenger å gjøre.

Ragiske skudd for enkelhets skyld i forhold til funksjoner, og treffer ganske godt merket. Sammenlignet med produkter som AlphaFive og Agile Platform, som begge er ganske i stand til å produsere regnearklignende applikasjoner og er ganske enkle å bruke, er Ragic magisk enkelt. Det er også enklere enn Microsoft Access og Google Apps.

Google Apps er virkelig Ragics nærmeste sammenligning. Mens Ragic betegner kreasjonene "applikasjoner", føler de seg mer som online regneark. Dette er ikke en dårlig ting i det hele tatt; regnearkmetaforen er vidt forstått og passer perfekt for mange tilfeller. Men hvis målet ditt er å få opp et grunnleggende, regnearklignende skjelett og så begynne å legge til alle slags fancy widgets til det, skjer det ikke. Ragisk er bare ikke designet for den typen bruk. Å dele et Google Apps-regneark kan faktisk være like enkelt.

Dette er ikke å si at Ragic er ubrukelig, langt fra det. For den travle profesjonelle uten lett tilgang til en IT-avdeling, er Ragic et godt valg for selvhjelp. Men det vil sannsynligvis ikke tilfredsstille utviklere og strømbrukere av Excel vil sannsynligvis føle seg litt begrensede.

Bruker vurdering

Har du møtt eller brukt Ragic? I så fall, hva tror du? Ranger opplevelsen din og sammenlign resultatene med hva andre TechRepublic-medlemmer mener. Gi din egen personlige anmeldelse i TechRepublic Community Forum, eller gi oss beskjed hvis du tror vi har utelatt noe i vår anmeldelse.

Les våre feltprøvde anmeldelser av maskinvare og programvare i TechRepublics nyhetsbrev om produkt Spotlight, levert hver torsdag. Vi forklarer hvem som vil bruke produktet og beskriver hvilket problem produktet er designet for å løse.

© Copyright 2021 | mobilegn.com