Gjennomgang: Rendezvous enterprisesamarbeidssuite

Enterprise samarbeidssuiter er alt for bedrifter i disse dager. Når den globale økonomien når en nær bunn, leter foretak etter kostnadsbesparende erstatninger for Microsofts Exchange Server og andre vanlige applikasjoner og løsninger. En av disse erstatningene er Rendezvous av CodeGlide. Denne gruppevarepakken inneholder alle standardkravene for moderne bedriftsbehov, men ingen av de kostbare omkostningene. Rendezvous tilbyr både kommersielle og open source lisenser.

spesifikasjoner

 • Det finnes installasjonsbinarier for Linux, OS X og Windows
 • Krever: Webserver, Java og en åpen port 8080
 • Ytterligere informasjon om Rendezvous

Hvem er det for?

Rendezvous er for alle små til store bedrifter som leter etter en solid samarbeidssuite til en brøkdel av prisen for vanlige applikasjoner som Microsoft Exchange Server. ($ 19 / per bruker per år).

Hvilket problem løser det?

Rendezvous løser det komplekse problemet med kommunikasjon og samarbeid i hele samfunnet. Det gjør dette med en utrolig enkel installasjon, et brukervennlig grensesnitt og alle verktøyene bedriften trenger for samarbeid, kommunikasjon og planlegging.

Utrolige funksjoner

 • E-postklient: Webmail og / eller tilkobling fra Outlook og andre klienter.
 • Kalender: Individuelle og gruppe- / delte kalendere
 • Prosjektledelse: Fullstendig, webbasert prosjektledelse
 • Dokumenthåndtering: Sikker lagring og tilgang til dokumenter
 • Kontaktadministrasjon: Konsolider og sentraliser kontakter.
 • RSS / Atom Reader: Legg til tredjepartsfeeds

Ved hjelp av en Outlook-plugin eller det enestående AJAX-webgrensesnittet, kan brukere få e-post og kalendere eksternt. Støtte for over-the-air push-synkronisering tilgjengelig med SyncML.

Hva er galt?

Det største problemet Rendezvous står overfor, er det faktum at alle som ønsker å koble til via Outlook, må installere en plugin. Dette kan ikke være et problem hvis organisasjonen din migrerer til nettbaserte verktøy.

Det andre problemet oppstår under installasjonen, når Rendezvous tilbyr å installere en innebygd database hvis du ikke allerede har en støttet database. Dette er en veldig enkel installasjon og en veldig enkel database, og administratorer kan bli fristet til å fortsette med Rendezvous-installasjonen uten å ta seg tid til å installere en ekte databaseserver. Dette bør unngås fordi det skaper et mye tregere system. Det er ingen advarsler for dette under installasjonsprosessen, og det bør være.

Konkurransedyktige produkter

 • Microsoft Exchange Server
 • eGroupware
 • Lotus Notes

Ergo for virksomheten

Hvis du leter etter et billigere alternativ til Exchange Server, Lotus Notes eller annen vanlig samarbeidsserver, kan Rendezvous være din go-to groupware-pakke. Med den ekstra fordelen ved å kunne kjøpe teknisk support direkte fra CodeGlide, tilbyr Rendezvous en overbevisende kombinasjon for virksomhetsdistribusjon.

Bruker vurdering

Har du distribuert eller testet Rendezvous? Hvordan vil du vurdere opplevelsen din? Ranger dette produktet og sammenlign resultatene dine med hva andre TechRepublic-medlemmer mener. Gi din egen vurdering for Rendezvous i TechRepublic Community Forum; vi vil gjerne vite tankene dine.

© Copyright 2020 | mobilegn.com