Gjennomgang: TreeSize Professional filhåndtering

TreeSize Professional er et verktøy for stasjonsplassstyring som gir en rekke forskjellige visninger i stasjonsbruken og verktøyene for å frigjøre diskplass. Hvis du trenger kontroll over hvor harddiskområdet ditt blir brukt, vil du ta en titt på TreeSize Professional.

Merk: Denne anmeldelsen ble utført med en offentlig tilgjengelig prøveversjon av applikasjonen.

spesifikasjoner

 • Produkt: TreeSize Professional versjon 5.3.4
 • Leverandør: Jam Software
 • Kostnad: 49, 95 dollar med 12 måneders støtte; utdanning og volumrabatter og lisenser tilgjengelig
 • Operativsystemer som støttes: Windows 2000, XP, Vista, 7, 2003, 2008
 • Tilleggsinformasjon: Produktnettsted
 • TechRepublic Photo Gallery

Hvem er det for?

Systemadministratorer og stasjonære teknikere vil like TreeSize muligheten til å finne ut hvor et systems diskplass forsvinner til. Kraftbrukere, hobbyister og ildsjeler vil også ønske å se det.

Hvilke problemer løser det?

Selv om harddiskene blir større hele tiden, er det ikke alltid mulig eller ønskelig å oppgradere diskene i en maskin. I disse situasjonene kan det være en utfordring å frigjøre stasjonsplass når det trengs. TreeSize Professional gjør det enkelt å se nøyaktig hvor plassen din beveger seg, samt finne dupliserte filer på et system.

Utrolige funksjoner

 • Enkel brukergrensesnitt: TreeSize er enkel å bruke og diagrammer og grafer gir mening.
 • Finne duplikatfiler : duplikatfilsøkeren er en nyttig funksjon, spesielt for mennesker med massevis av mediefiler som er spredt over hele plassen.
 • Network Aware: TreeSize fungerer på nettverksstasjoner og i tillegg til lokale stasjoner.

Hva er galt?

 • Kostnad: Det er et flott verktøy for sikker, men kostnadene er litt høye gitt at så mye av funksjonaliteten kan brukes andre steder gratis eller i nærheten av gratis; Jeg har til og med sett lignende funksjonalitet i produkter som PerfectDisk.

Konkurransedyktige produkter

 • Diskview
 • DiskAnalyzer Pro
 • WinDirStat

Ergo for virksomheten

Hvis du krangler harddiskplass som en del av jobben din, er TreeSize et godt verktøy å ha i arsenal. Den gjør akkurat det du forventer at den skal gjøre, er enkel å bruke og bruker multetrinn for å være rask i behandlingen. Den har innebygde filhåndteringsverktøy som lar deg flytte, kopiere og slette filer etter behov for å hjelpe deg med å frigjøre plass. Funnet av duplikatfiler er et godt hjelpemiddel, spesielt for grafikere og videoredigerere som pleier å ha mange arbeidskopier av de samme filene som tar store mengder plass.

TreeSize Professional er et flott verktøy uten tvil. Hvis du ikke trenger muligheten til å kjøre den på en Windows-server eller mot nettverksstasjoner, kan du spare litt penger og bruke TreeSize Personal i stedet. Men kostnadene er fortsatt det skinnende problemet med TreeSize Professional.

Alle de fine diagrammer endrer ikke det faktum at det egentlig bare har to hovedfunksjoner, grafiske visninger av stasjonsplass og duplikatfilsøk. Resten av funksjonaliteten støtter disse oppdragene. Det er ganske vanskelig å rettferdiggjøre kjøpesummen for denne funksjonaliteten, spesielt gitt hvor mange andre freeware, shareware og open source applikasjoner som også utfører denne funksjonaliteten for mindre penger eller som en del av en stor pakke med verktøy.

Bruker vurdering

Har du møtt eller brukt TreeSize Professional? I så fall, hva tror du? Ranger opplevelsen din og sammenlign resultatene med hva andre TechRepublic-medlemmer mener. Gi din egen personlige anmeldelse i TechRepublic Community Forum, eller gi oss beskjed hvis du tror vi har utelatt noe i vår anmeldelse.

Les våre feltprøvde anmeldelser av maskinvare og programvare i TechRepublics nyhetsbrev om produkt Spotlight, levert hver torsdag. Vi forklarer hvem som vil bruke produktet og beskriver hvilket problem produktet er designet for å løse.

© Copyright 2020 | mobilegn.com