Salesforce TrailheaDX: Alt du trenger å vite

Salesforces Parker Harris om håndtering av komplekse IT-integrasjoner og håndtering av den uunngåelige krisen På Salesforce TrailheaDX 2019 delte Parker Harris sine råd til teknologiledere om alt fra multiplatformintegrasjon til å håndtere en krise.

Salesforces årlige utviklerkonferanse for TrailheaDX er i gang i San Francisco denne uken, og det globale CRM-kraftverket har kunngjort en rekke nye funksjoner og oppdateringer for bedriftsbrukere og utviklere som drar nytte av teknologier inkludert kunstig intelligens (AI) og blockchain.

Her er en oversikt over kunngjøringer fra Salesforce:

1. Salesforce takle skjevheter i AI med ny Trailhead-modul

Må-lese sky

 • Cloud computing i 2020: Spådommer om sikkerhet, AI, Kubernetes, mer
 • De viktigste skyutviklingen i tiåret
 • Topp leverandør av desktop som en tjeneste (DaaS): Amazon, Citrix, Microsoft, VMware og mer
 • Cloud computing policy (TechRepublic Premium)

Salesforce legger til moduler til sin Trailhead-utviklerplattform for ansvarlig AI, kunngjorde selskapet tirsdag. Modulen er ment å "styrke utviklere, designere, forskere, forfattere, produktledere ... for å lære å bruke og bygge AI på en ansvarlig og pålitelig måte og forstå virkningen det kan ha på sluttbrukere, næringsliv og samfunn, " Kathy Det sa Baxter, arkitekt for etisk AI-praksis hos Salesforce, i et blogginnlegg.

Skjevheter i AI er et stort problem, og Salesforces ansvarlige AI-modul tar sikte på å tilby et kurs i hvordan du kan unngå dette i algoritmene dine for alle, fra dataforskere til en rekke virksomhetsledere.

2. Utviklere: Salesforce rammeverk med åpne kilder, slik at du kan bygge apper på hvilken som helst plattform

Onsdag kunngjorde Salesforce at det er åpen innkjøp av Lightning Web Components, rammene som lar millioner av utviklere bygge apper på Lightning Platform. Åpen sourcing rammeverket vil tillate utviklere å lage webkomponenter i utviklingsbunken de velger, sier selskapet.

Flyttingen gjør det mulig for utviklere å kode med samme standardbaserte rammer for å bygge applikasjoner på hvilken som helst plattform, ved å bruke verktøy og åpne språk etter eget valg, sa selskapet. Dette vil også la et fellesskap av JavaScript-utviklere av bedriftene bidra til åpen kildekode og drive webstandarder fremover for alle.

3. Salesforce går blockchain, har som mål å bygge partner datanettverk

Salesforce Blockchain er den første lavkodeplattformen som lar organisasjoner dele distribuerte datasett over et pålitelig nettverk av partnere og tredjeparter, kunngjorde Salesforce onsdag. Å bringe blockchain inn i CRM-plattformen vil gjøre det mulig for selskaper å lage blockchain-nettverk, arbeidsflyter og apper for bedre å betjene kunder, ifølge en pressemelding.

Organisasjoner på tvers av bransjer kan utnytte blockchain for brukssaker, inkludert sporing av eiendeler, og legitimasjon, verifisering og autentisering av produkter, heter det i utgivelsen. "Ved å kombinere CRM-arbeidsflyt med blockchain-data, kan selskaper lage nye forretningsprosesser og modeller som spenner over salg, service, markedsføring og utover for å akselerere hastigheten på virksomheten, " heter det.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

Se også

 • DevOps: Et jukseark (TechRepublic)
 • 10 gratis alternativer til Microsoft Word og Excel (TechRepublic nedlasting)
 • Velge din exit 7-strategi for Windows 7: Fire alternativer (Tech Pro Research)
 • Microsoft Office 365 for virksomheten: Alt du trenger å vite (ZDNet)
 • De 10 viktigste iPhone-appene gjennom tidene (Download.com)
 • Det krever arbeid å holde dataene dine private online. Disse appene kan hjelpe (CNET)
 • Programmeringsspråk og dekning av karriereressurser for utviklere (TechRepublic på Flipboard)

© Copyright 2020 | mobilegn.com