Salesforce-oppdatering bruker automatisering for å begrense manuelle oppgaver, øke salgssyklusen

Evolusjonen til Einstein: Hvordan Salesforce ønsker å bringe AI til alle. Will Moxley, SVP for Sales Cloud Product Management hos Salesforce, snakket med TechRepublic om veksten av Einstein AI-plattformen og hva som er neste for AI på Salesforce.

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

En ny oppdatering til Salesforces Sales Cloud-plattform leverer en mer integrert salgsprosess, slik at brukere kan fullføre oppgaver innen markedsføring, salg og fakturering, alt innenfor plattformen, ifølge en pressemelding fra Salesforce fredag.

Salgsrepresentanter mister verdifull tid på å fullføre manuelle oppgaver, og overlater bare 32% av dagen til faktisk salg, heter det i pressemeldingen. Med oppdateringer til High Velocity Sales elimineres imidlertid travelt arbeid og enkle oppgaver blir strømlinjeformet.

De to mest bemerkelsesverdige oppdateringene til High Velocity Sales er salgskapsler og arbeidskøer, ifølge utgivelsen. Sales Cadences lar ledere lage individualiserte aktivitetssekvenser for teamene sine. Veiledninger for beste praksis kan implementeres direkte i CRM nå, slik at salgsrepresentanter kan navigere i prospekteringsprosessen.

Arbeidskøer produserer en prioritert e-post og samtaleliste direkte i Sales Cloud, heter det i utgivelsen. Ved å bruke innsikt fra salgskaderinger og Einstein Lead Scoring, hjelper arbeidskø selgere til å bygge en sterk rørledning ved å vite nøyaktig hvilke skritt du skal ta.

Et annet viktig tillegg er det nye Salesforce Billing-systemet, som inkluderer bruksbasert prising, eviggrønne abonnement og fleksibel fakturering, heter det i utgivelsen. Bruksbasert prising gir kundene større kjøpsfleksibilitet, siden all bruksinformasjon, fornyelser og ordreendringer automatisk blir brukt på kundekontoen, heter det i utgivelsen.

Oppdateringen fornyer også kundekontrakter automatisk, noe som gjør abonnementene deres eviggrønne. Dette lar bedrifter fullføre ordrer raskere og lage mer nøyaktige inntektsrapporter, heter det i utgivelsen. I tillegg kan selskaper automatisk fakturere kunder til forhåndsbestemte tider.

Salesforce oppdaterte også samarbeidsstrategier mellom salgs- og markedsføringsteam ved å implementere Pardot. Pardot bruker Lightning og Einstein for å la salgs- og markedsføringsteam jobbe på en enkelt plattform, ut fra samme innsikt, data og kundeengasjementshistorie, heter det i utgivelsen.

Salg med høy hastighet - inkludert salgskaderinger og arbeidskøer - vil være tilgjengelig i februar 2019. Salesforce Billing er generelt åpent for publikum i dag, men eviggrønne abonnement er fremdeles i betamodus, forventet å være tilgjengelig i oktober 2018. Pardot i Lyn vil også være tilgjengelig i oktober 2018, mens Pardot Einstein har som mål å være klar i februar 2019, la utgivelsen til.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • Salesforce utvidet skyplattformen sin til å omfatte salg av høy hastighet, New Salesforce Billing og Salesforce Pardot.
  • Alle tre tilleggene tar sikte på å automatisere manuelle prosesser for selgere, effektivisere travelt arbeid og skape mer effektive forhold mellom bedrifter og forbrukere.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com