Slack utvider appfunksjonene og legger til granulære rettigheter for bedre sikkerhet

Slik får du varsler om trådsvar i Slack Gå aldri glipp av et trådsvar i Android Slack-appen.

Slack utvider mulighetene til apper som er bygget for teamsamarbeidets plattform med tillegg av en Hjem-fane for apper, noe som gir utviklere muligheten til å tilpasse informasjon som er synlig på et øyeblikk, utenfor konteksten til det meldingsbaserte grensesnittet Slack er kjent for. Mulighetene ble kunngjort på tirsdag på Spec, selskapets utviklerkonferanse som ble holdt i San Francisco.

Funksjonen Hjem-fane kan brukes til å vise informasjon fra tredjeparts tjenester, med Slack som demonstrerer en integrasjon med Google Kalender som viser brukerens plan for dagen, i tillegg til å gi muligheten til å godta eller endre møtedeltagelsessvar og bli direkte med på video samtaler.

10 triks og hacks for tilpasning av Windows 10 (gratis PDF)

Modistvinduer med flere trinn ble også introdusert som en del av kunngjøringen, noe som ga en enklere måte å samle data i skjemaer og vise resultater eller valg for brukere. De nye funksjonene er en del av Slacks Block Kit-verktøysett, opprinnelig utgitt i februar, noe som gjør det mulig for utviklere å designe visuelle arbeidsflyter som fungerer på tvers av Slack-nettet, stasjonære applikasjoner og mobile apper, og ikke krever omskrivning for forskjellige grensesnitt.

Slack bemerker i et blogginnlegg at det er mer enn 1 800 apper tilgjengelig i App Directory, inkludert "verktøy fra Atlassian, Google, Microsoft, SAP, Workday og Zoom, samt Slack-first-tjenester som Guru, Lattice, Polly, og tropper, "i tillegg til 500 000 tilpassede apper" brukt i en typisk uke i løpet av september 2019. " På lignende måte har Slack en undersøkelse som indikerer at 95% av brukere av Slack-appene sier at apper gjør Slack mer verdifullt.

Slack introduserte også et nytt grensesnitt for appvisning i Slack, og viser "alle appene som er installert på arbeidsområdet ditt sammen med måter å oppdage mer", samt muligheten til å påkalle apphandlinger ved hjelp av Quick Switcher, som gir muligheten til å starte en handling uten å måtte vite navnet på appen som er nødvendig for å gjøre det. For eksempel kan "sende en helpdesk-billett" gjelde for et hvilket som helst antall helpdesk-apper, som kan variere for folk som bytter mellom arbeidsområder, eller nyansatte som ikke er kjent med helpdesk-miljøet på sin nye arbeidsplass.

Granulære tillatelser ble introdusert på Spec som en åpen beta, noe som ga bedre synlighet i hvilke dataapper trenger for å få tilgang til. Bruk av granulære tillatelser er avhengig av at apputvikleren begrenser omfanget til nødvendige data for appen deres - dette tilsvarer ikke brukerkontokontroll i Windows Vista, eller sikkerhetsendringer i macOS Catalina.

For mer, sjekk ut "Slack's State of Work-undersøkelsen finner kommunikasjonsgap mellom innrettede og ujevne arbeidere" og "Slack har blitt limet for en organisasjons produktivitet" på ZDNet.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | mobilegn.com