Programvareutvikling: Hva Windows 10s nye Windows Terminal betyr for PowerShell

Microsoft Build 2019: Azure, Microsoft Graph, IoT og IE-modus fremhever ZDNets Mary Jo Foley-handikap Microsofts visjon om å lede med sine tre kjerne skyer: Azure, Microsoft 365 og gaming. Her er planen og andre godbiter utviklere vil få.

Må-lese utviklerinnhold

  • Java og JavaScript dominerte programvareutvikling på 2010-tallet
  • Hvordan bli utvikler: Et jukseark
  • 10 måter å forhindre utbrenthet av utviklere (gratis PDF)
  • Python spiser verden: Hvordan en utviklerens sideprosjekt ble det hotteste programmeringsspråket på planeten

Microsoft har flyttet for å fjerne forvirringen som ble avslørt av avsløringen av Windows Terminal-applikasjonen for Windows 10.

Siden kunngjøringen sier Microsoft-programsjef Kayla Cinnamon at selskapet flere ganger har blitt spurt om den nye terminalappen for kommandolinjeprogrammer vil erstatte Windows Command Prompt eller Microsofts PowerShell-kommandolinjeskall.

Cinnamon presiserer at Windows Terminal gir en tekstterminal for tilkobling til systemskjell som PowerShell og Command Prompt. Som sådan er Windows Terminal ikke en erstatning for noen av skallene, men et verktøy designet for å brukes sammen med dem.

Windows-terminalen bygges for å tilby mange fordeler i forhold til den eksisterende Windows-konsollen når du kobler til systemskall.

Windows Terminal vil støtte flere faner og kunne koble til et bredt spekter av skjell, inkludert Command Prompt, PowerShell Core, Ubuntu, openSUSE, Debian, en Raspberry Pi via SSH, og mer.

Det vil også kunne tilpasses svært godt, med støtte for bakgrunns transparens og uskarphet, forskjellige farger, temaer og stiler, musehjulzoom og en mengde snarveier.

Fordelene med Windows Console har ført til at Microsoft også blir spurt om PowerShell vil erstatte Windows Console.

Igjen sier Microsofts kanel at svaret er 'nei'.

"Windows Console vil fortsette å sende innen Windows i flere tiår fremover for å sikre bakoverkompatibilitet med de mange millionene eksisterende / arv kommandolinjeskript, apper og verktøy, " skriver hun i et blogginnlegg, og legger til Windows Console vil kjøre ved siden av Windows Terminal.

Utviklere kan prøve ut Windows Terminal ved å bygge applikasjonen fra kildekoden tilgjengelig via GitHub.

Imidlertid har Microsoft sagt at applikasjonen for øyeblikket er i et veldig tidlig alfa-trinn, med mange funksjoner som fremdeles skal legges til.

Microsoft vil gi ut Windows Terminal som en Microsoft Store-app, og tar sikte på å gi ut en forhåndsvisningsversjon av Windows Terminal innen sommeren 2019 og en fullversjon innen vinteren 2019.

Hvis du er en PowerShell-bruker, sjekk ut TechRepublic's guide til 10 nyttige PowerShell-kommandoer, samt denne oppfølgingsartikkelen.

I andre utviklernyheter ga Microsoft en serie kunngjøringer for å sammenfalle med KubeCon-arrangementet som fant sted i Barcelona. KubeCon sentrerer rundt Kubernetes, open source-programvaren for distribusjon og administrasjon av containere.

Microsoft avslørte alfautgivelsen av Helm 3-pakkehåndtereren for Kubernetes, 1.0-utgivelsen av Kubernetes-utvidelsen for VS Code Editor, 1.0-utgivelsen av Virtual Kubelet-prosjektet for å forenkle prosessen med å bruke Kubernetes med offentlige skytjenester som Azure Container Instances, og lanseringen av Service Mesh Interface, som definerer et sett med vanlige API-er som tilbyr interoperabilitet på tvers av forskjellige nettingsteknologier.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com