Vekst i programvaremarkedet drives av prisgunstighet og bredbåndspenetrering

G Suite: Hva er det, og hvordan kan det komme virksomheter til gode? Fortsatt i mørket om Googles skybaserte kontorprogramvarepakke? Her er en rask introduksjon til G Suite.

Veksten i salg av programvare gjennom 2022 vil primært være drevet av lavere kostnader og økt bredbåndstilgang, ifølge en rapport publisert i dag av Research and Markets. Mens programvaremarkedet tradisjonelt har fokusert på de største kundene, siterte rapporten økende bevissthet og interesse for alternativer på tvers av forskjellige organisasjonstyper, inkludert "bedrifter, skoler, interessebaserte brukergrupper, klubber, veldedighetsorganisasjoner eller myndigheter." Forventet årlig vekst i programvaremarkedet er estimert til 5, 47% fra 2016-2022, ifølge rapporten.

En ulempe med SaaS-modellen (Software-as-a-Service) er begrensningene potensielle brukere med begrenset internettforbindelse kan ha. For selskaper som opererer på geografisk avsidesliggende steder der det ikke eksisterer internettinfrastruktur (gruvedrift og olje / gassboring, deler spesielt denne attributtet), så vel som små og lokale virksomheter som opererer i landlige markeder, og selskaper i utviklingsøkonomier med inkonsekvent tilgang til internett er SaaS ofte ubrukelig, ettersom ethvert internettbrudd kan bringe forretningsvirksomheten til ro. Med økt tilgang til bredbåndsinternett, enten via tradisjonelle wireline-installasjoner, eller gjennom fastpunkts trådløst, 4G LTE, eller fremtidige teknologier som 5G og Project Loon, øker praktisk brukbarhet av SaaS-produkter.

På samme måte er en veisperring som er sitert i rapporten, avhengigheten av foreldede brukergrensesnitt i programvare i dag. Mens organisasjoner går over til mobil først eller mobil eksklusiv databehandling, og er avhengige av enten telefoner eller nettbrett for å drive forretningsdrift, er ikke mange programmer designet for å utnytte de mange berøringsfunksjonene som er felles for iPad- eller Surface-nettbrett. Spesielt gamle applikasjoner er ofte bygget rundt et 1980-talls terminalgrensesnitt, noe som krever spesifikke tastetrykk for å navigere i forskjellige menyer i programmet. Denne designmetodikken må unngås for moderne programvare.

Rapporten bemerker at "analytisk programvaremarked har den største andelen av det totale markedet, etterfulgt av programvare for ytelsesstyring, forretningsprosessstyringsprogramvare og revisjonsprogramvare."

De store takeawayene for teknologiledere:

  • En veisperring som siteres i rapporten er avhengigheten av foreldede brukergrensesnitt i programvare. Mange programmer er ikke designet for å utnytte multi-touch-funksjonene som er vanlige for mobile enheter.
  • Rapporten siterer økt bevissthet og interesse for alternativer på tvers av forskjellige organisasjonstyper, inkludert "bedrifter, skoler, interessebaserte brukergrupper, klubber, veldedighetsorganisasjoner eller myndigheter."

Ukens beste nyhetsbrev

Redaktørene våre fremhever TechRepublic-artikler, gallerier og videoer som du absolutt ikke kan gå glipp av for å holde deg oppdatert om de siste IT-nyhetene, innovasjonene og tipsene. fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com