Studie: De 4 programvareutviklingstrendene som vil dominere 2019

Tips for hvordan du kan bli en utvikler. I dette introet til TechRepublic hvordan du blir en utvikler-jukseark, går Alison DeNisco Rayome gjennom ressursene våre om hvordan du kan bryte deg inn i utviklingsfeltet.

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Enterprise-programvarefirmaet Atlassian har gitt ut en undersøkelse av programvareutviklere, og avslører et skiftende landskap i den moderne verdenen av programvareutvikling.

Frøene til denne endringen kan bli funnet i nye prioriteringer som utviklere sier at de har: "Moderne programvareteam forskyver nå fokuset fra de tradisjonelle målingene av hastighet, hastighet og effektivitet til fordel for mål rundt økt kundetilfredshet og kvalitetskode, "sa Sean Regan, Atlassians vekstleder for programvareteam, i et blogginnlegg.

For å oppnå disse målene, viser undersøkelsen, utvikler de seg til fire strategier som sannsynligvis vil være voksende trender i utviklingsverdenen.

Microservices kan være den nye normale

Noen sier at mikroservices er overhypet, men det er ikke til hinder for at utviklere forelsker seg i dem.

71% av de spurte undersøkelsene som bruker mikroservices sa at mikroservices gjør det lettere å teste og distribuere ny kode.

Monolittisk kode, sa Regan i innlegget, kan gjøre kontinuerlig levering vanskelig på grunn av feil på grunn av funksjonsintegrering, tverrlagskodekonflikter og mer. Forvent at mikroservices vil holde trender oppover i 2019.

Forvent mer automatisert testing

Kontinuerlig integrasjon og kontinuerlig levering (CI / CD) er et hett DevOps-buzzword: Det utgjør praksis for å lage hyppige utgivelser av høy kvalitet for å imøtekomme kundens krav.

At CI / CD krever automatisert testing er ikke en ny mening, og undersøkelsens funn støtter det - 62% sa at manuell testing er et avløp for ressurser som fører til forsinkede utgivelser av programvare.

Noen 57% sa at automatisk CI / CD gjorde både utgivelses- og tilbakemeldingsplanene raskere; forventer at antallet vil vokse i 2019 etter hvert som flere utviklingsteam begynner å automatisere testene sine, heter det i rapporten.

Merking av funksjoner vil gjøre det lettere å teste den virkelige verden

Merking av funksjoner - praksisen med å sette en veksling i et program som lar utviklere aktivere nye funksjoner for et delsett brukere - var en populær strategi for respondentene. Flertallet (63%) rapporterte om bedre testing av nye funksjoner og utgivelser av høyere kvalitet, noe som er gode nyheter for både utviklere og brukere.

Merking av funksjoner er ikke et nytt konsept, og har vært en god praksis innen mobilapputvikling en stund. Året 2019 kan se en bredere adopsjon av denne praksisen på utviklerteam som ønsker å redusere feil og forsinkelser ved utgivelsen.

Et kulturelt skifte i måling av suksess

Atlassian fant at 93% av utviklerne var mer opptatt av kundetilfredshet enn noe annet, men Regan bemerket at programvareteam mangler midler til å måle suksess på den måten på grunn av "en lang historie med å måle arbeid etter output, ikke kundeutfall."

Å bygge programvare som gjør kundene fornøyde krever et skifte til resultatstyrt utvikling, som forskyver fokus for suksess bort fra hastigheten på utviklingssykluser og mot brukertilfredshet.

75% av de spurte utviklerne sa at teamene deres har problemer med feil og kodefeil ved løslatelse, noe en resultatstyrt kultur kan løse.

Programvareutviklere som ønsker å lykkes i 2019, bør anerkjenne Atlassians funn for hva de er: En oppfordring til handling ikke bare når det gjelder nye trender og metoder for å bygge kode, men også en oppfordring til å revurdere kulturen rundt oppdateringer og utgivelser.

I 2019 bør utviklere krympe koden sin, la datamaskiner utføre testingen, rulle ut nye funksjoner til et delsett brukere, og måle suksessen ikke med tanke på hastighet, men med tanke på hvor jevn utgivelse er.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • Tre nye trender innen programvareutvikling vil se en økning i 2019: Microservices, automatisert testing og funksjoner flagging. - Atlassian, 2019
  • For at disse nye metodene skal være vellykkede, trengs et skifte vekk fra utviklingshastighet som en metrikk for suksess, hvor utviklere i stedet måles basert på resultatene og kundetilfredsheten. - Atlassian, 2019

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com