Malressurser for webdesign

Det er mange kilder for forhåndsinnstilte maler og temaer, mange er gratis, noen er shareware, prøv deretter å kjøpe, og noen er rimelig. Noen er verktøy som manipulerer kode og brukes av avanserte språkutviklere. Finner du ikke et tema eller lager nettsteddesignet du liker? Kanskje er du eller kunden din lei av det samme gamle utseendet på det nåværende nettstedet!

Begynn med en mal. Maler lar deg utvikle nettsteder som deler en lignende struktur og grafisk identitet, raskt og uten å måtte bekymre deg for å slette eller endre elementer ved et uhell. Hvis noe, gir det deg en etablert disposisjon, som det blanke lerretet en kunstner bruker når han gjør seg klar til å male, malen er en perfekt måte å få et hopp på det nye utseendet og følelsen av webdesign. Men du må være forsiktig; Noen gratis maler har vært kjent for å ha ekle kode, og du vil alltid sørge for å validere .

Det er fremhevet flere ressurser for maler og temaer for webdesign og hva du skal se etter.

WordPress malressurser

Sannsynligvis en av de mest populære CMS- og bloggplattformene i dag, det er tusenvis av freeware, shareware og for kjøpstemaer som tilbyr maler for et stort utvalg av forretnings-, personlige og sosiale nettverkstyper. Bygget og drevet på PHP-kodespråket med en MySQL-database backend, WordPress og de tilgjengelige temaene vokser i antall hver dag.

Er en gratis WordPress-mal virkelig gratis? Hvis du går gratisruten, må du være ekstra forsiktig når du laster dem ned, fordi noen er kjent for å ha skadelig kode. Den beste måten å teste et WordPress-tema på er å laste ned det til PC-en, og deretter kjøre en test på skrivebordet ditt. Ved hjelp av XAMPP, vist i figur A nedenfor, lar gratis- og open source-pakken deg installere en webserver på PC-en din, og deretter bruke TAC (Theme Authenticity Checker) -plugin, blant noen få andre verktøy, kan du skanne alle temafilene. for potensielt ondsinnet eller uønsket kode.

Gratis temakatalog, som vist i figur B nedenfor, er det første stedet du leter etter i WordPress dot org der du kan finne over 1300 temaer. Noen av de mest populære temaene inkluderer Atahulapa, LightWord, Platform og 2010 Weaver.

Elegante temaer fra Nick Roach krever en årlig avgift på $ 39, 00 for det personlige nivået og ubegrenset tilgang til 52 design, og han fortsetter å legge til to til tre nye temaer hver måned. Et av Nicks siste temaer heter Anticipate, som faktisk er et plugin-tema som støtter en forhåndsvisningsmodus for nettsteder som er under utvikling.

Det jeg liker med Niks temaer er at han har det som kalles ePanel-alternativer, og gir verktøy for å oppdatere generelle og layoutinnstillinger, elementfarging, integrasjonsfanen, navigasjonshåndtering, annonseadministrasjon, SEO og supportdokumentasjon.

Kortkodesamlingen forbedrer funksjonaliteten og variasjonen i innholdet ditt, og inneholder knappevariasjoner, byttet innhold, innholdsbokser, lysbildefremvisning, faneinnhold, sosiale medier, passordbeskyttet innhold, glidebryter og forfatterinfo.

Sidemaler inkluderer bildegalleri, nettstedskart, side med full bredde, kontaktskjema, avansert søk og medlemspålogging.

Lokaliseringsfunksjon gjør at temaet enkelt kan oversettes til hvilket som helst språk. Inkludert i hvert tema er sett med .mo- og .po-filer som kan brukes til å oversette temaet, noe som betyr at du ikke trenger å bruke timer på å søke gjennom PHP-filer etter engelske ord. Forhåndsgalleri for elegante temaer vises i figur C nedenfor:

DIY-temaer - Den kraftige kraften bak Thesis Theme Framework er Chris Pearson, som begynte å lage WordPress-temaer i 2005 med sitt tidlige bemerkelsesverdige Cutline Theme. Mens Chris tidlige arbeid og temaer var gratis nedlastinger som med den opprinnelige Cutline, er hans nåværende avhandlingstema et premium mal-system for WordPress som er designet for å tjene som et bunnsolid fundament som driver ethvert nettsted, og vises i figur D nedenfor. Utviklerens alternativ har en engangsavgift på $ 164 for ubegrenset bruk av alle temaene, mens det personlige alternativet for $ 87 er bra for ett tema, med et alternativ for å oppgradere til utvikleralternativet for ytterligere 77 dollar. Flere eksempler på nettsteder som bruker Thesis Theme Framework er eBay Motors Blog, John Gerzema, Letter Cult, Matt Bites og Network Solutions Blog.

WordPress-temaer - Dette nettstedet har formelen WTSI, eller WordPress Theme Sparkling Index. Formelen tar hensyn til at nye temaer legges til hver dag, og de fortjener det samme skuddet når de kommer til topp 10-listen som alle etablerte temaer. Temaer kan testdrives, vises og lastes ned, og med temasøkeverktøyet kan filtrering av spesifikke kategorier og temaegenskaper bestilles av de fleste nedlastinger, mest målrettede, mest visninger eller av WTSI. Igjen, jeg kan ikke gå god for hvert temas autentisitet, sikkerhet eller kodeinnhold. Litt arbeid på forhånd hvis du sjekker skadelig kode vil spare deg for mye hodepine på veien.

Theme Review - Kanskje du er klar til å kode dine egne WordPress-temaer? Forsikre deg om at de passerer teamgjennomgangen i WordPress Codex Theme Review, som vist i figur F.

Adobe / Dreamweaver

Selv om du ikke er så populær i mainstream for maltilbud, må du ikke overse Dreamweaver; ut av boksen, gir det et godt sett med ressurser for å lage blanke sider, blanke maler, sider fra maler, sider fra eksempler og andre. Inkludert i typene er HTML, CSS, ASP.NET for C # og VB, JavaScript, XML, ColdFusion, JSP og PHP, for å nevne noen. Innenfor hver type er det opptil flere dusin layoutvalg som spenner fra en kolonne, statisk eller elastisk, til tre kolonner med topptekst, bunntekst og sidefelt. Det tilbyr også temaer på startsiden, inkludert underholdning, helse og ernæring, losji, personlig trening, restaurant, spa og reisedesign, og du kan også velge DocType.

Marketplace and Exchange - Adobes tilbud som vist i figur G, har mange ressurser for å supplere Adobe-produktene dine, inkludert Dreamweaver Exchange for utvikleren og Photoshop Exchange for nettgrafikkdesigneren. Utvidelsene og plugin-modulene er tilgjengelige for å oppdatere den eksisterende respektive applikasjon med spesifikk funksjonalitet.

I Dreamweaver Exchange-delen kan du filtrere etter lisens, inkludert Shareware, Open Source, Freeware, Commercial, Open Distribution og Try / Buy. Du kan også bla gjennom kategori, inkludert tilgjengelighet, nettlesere, handel, CSS-oppsett, DHTML / lag, flashmedia, navigasjon, rich media, scripting og webanalyse for å nevne noen.

Ønsker du for eksempel muligheten til å publisere nettstedene dine direkte til iPad, iPhone og iPod via en Wi-Fi-forbindelse? iDreamPublisher-utvidelsen vil gjøre dette for deg som vist i figur H. Tilgjengelig i Windows-format og til en pris av $ 39.99 med tolv måneders gratis oppgraderinger, kan dette være verktøyet du trenger for å hoppe siden din til mobile enheter.

Kjøper pass på! Husk at med en hvilken som helst mal kommer et sett med forhåndsinnlastede koder, og du vil fortsatt sjekke det for skadelig innhold og validere det med utviklings- og testfasene.

Andre bemerkelsesverdige verktøy

Det er mange andre malingsverktøy der ute også, noen er rettet mot kodingsspråk for avanserte brukere, andre for plattformer, og her er en kort liste over ressursene.

MASON er den 100% gratis og open source Perl-baserte nettstedutviklings- og leveringsmotoren som gir templering blant mange andre funksjoner. Masons velkomstdokument er vist i figur I nedenfor:

Apache :: ASP - gir en Active Server Pages-port til Apache Web Server med Perl-scripting, med mod_perl-modulen aktivert, introduksjonen vises i figur J.

Template Attribute Language, TAL, er et attributt språk som brukes til å generere dynamisk tag-strukturert markering i HTML og XML-kodede sider, og dermed forenkle samarbeidet mellom programmerere og designere ved bruk av innebygde TAL-setninger. Jeg er ikke sikker på hvor oppdatert denne ressursen kan være som den siste redigeringen på nettstedet var for seks år siden, men det er verdt innsatsen for de som bruker TAL-uttalelser. Selve TAL-tittelen "FrontPage" vises i figur K.

DoJo Toolkit er et åpen kildekodeverktøy for å lage og bruke JavaScript og er en flott ressurs for å lage rutenett og diagrammer, widgeter, desktop, mobil og innebygde apper og API-er for nett. Faktisk, alt du trenger å gjøre er å legge til en linje med JavaScript-kode i HTML-en din og få tilgang til hele Dojo Toolkit, sammen med Dojo-baserte .js-fil. Dokumentasjon inkluderer en hurtigstartguide, referansehåndbok og API-dokumentasjon. Se figur L nedenfor:

TemplateMonster.com - Nettsteder, flash, CMS og SWiSH maler, blant andre, som vist i figur M.

Fra kunst til bryllupstema inkluderer WebsiteTemplates.org maler for plattformer som WordPress, Drupal, Joomla, SWiSH og Flash, som det er vist i figur N.

Har du noen maleressurser eller verktøy du bruker og vil dele? Fortell oss om dem her.

© Copyright 2020 | mobilegn.com