Dagens mest innovative bedriftsløsninger

Dagens mest innovative bedriftsløsninger Max Wessel snakket med TechRepublic på SAP SAPPHIRE NOW-konferansen i 2019 om de mest fordelaktige bedriftsløsningene organisasjoner bør bruke.

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

På SAP SAPPHIRE NÅ 2019 setter TechRepublic Associate Staff Writer Macy Bayern seg sammen med SAP CIO Max Wessel for å diskutere de mest fordelaktige bedriftsløsningene organisasjoner bør bruke. Følgende er et redigert utskrift av intervjuet.

Macy Bayern: Hva vil du si er noen av de mest utbredte, intelligente bedriftsløsningene, og hvordan kan organisasjoner dra nytte av disse?

Max Wessel: Når vi tenker på den intelligente virksomheten, tenker vi på SAPs evne til å bringe en pakke med løsninger til markedet, enten det er HR-systemer, finanssystemer, forsyningskjedesystemer og virkelig integrere dem på en måte som gir kontekst . Temaene som driver virksomhetene våre fremover er behovet for å levere utrolige opplevelser som er komponert for en NF1, akkurat på samme måte som vi tenker å levere den brukeropplevelsen som er tilpasset. Når du går inn i et detaljhandelsmiljø, vil du få essensen av et selskap som er unikt for hva du forventer av dem. Det betyr at vi må komponere hele forretningsprosesser. Vi må sende sko som er unikt tilpasset fotsålene.

Det betyr at vi trenger informasjon om hvem du er i detaljhandelen i utkanten, samt i produksjonsmiljøet. Det krever mye data, mye integrasjon, mye intelligens og en hel masse ting som datastyring fordi det øyeblikket du stoler på et foretak til å tilpasse og konfigurere noe på dine vegne, gir du det foretaket å bringe mye informasjon å bære: personopplysninger, data du bryr deg om.

Hos SAP investerer vi mye når vi skyver inn i denne personlige modulære verdenen. Ikke bare rundt ting som nye ML Machine Learning -teknikker, men vi investerer virkelig mye rundt personvern, rundt krypteringsteknikk, som lar oss sørge for at alle bedriftsbrukere som har rundt seg en verden av innsikt i lomma. Tenk på Coca Cola-oppskriften, hvis du hadde det på telefonen din og som falt i gale hender, er det hele Coca Cola-handelshemmeligheten akkurat der.

Vi må finne ut hvordan vi gjør det tilgjengelig, hvordan vi kan bringe den intelligensen uansett hvor den er, og fremdeles beskytte selve systemet. Vi investerer over hele spekteret i form av å modulere arbeidsflytene våre, i form av å levere bedre datasikkerhet, i form av nye ML-teknikker, og til å blokkere for å tillate oss å levere mer sikker datadeling. Vi er veldig glade, men intelligens og hele det intelligente foretakstemaet handler om å bringe ting sammen og deretter la dem ta grep på dine vegne.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com