De ti beste virksomhetsteknologiene i tiåret

De ti beste virksomhetsteknologiene i tiåret Produksjon av IoT, videokonferanser og nettsky-databehandling er bare noen av de største fremskrittene i tiåret. Tom Merritt lister opp de fem beste foretaksteknologiene på 2010-tallet.

Tiåret er i ferd med å ta slutt, og bedriften har kommet langt siden 2010. Husker du når du bare tenkte på Amazon som et sted å kjøpe bøker? La oss ta tegningen av årets slutt som en mulighet til å prøve å identifisere de ti beste enterprise tech i tiåret.

Topp 10 IT-trender de siste 20 årene (gratis PDF) (TechRepublic)

  1. Gruppeprat-samarbeid: Produktet som ble popularisert av Slack, ble en gang latterliggjort som "bare IRC med litt frills", men har nå overtatt arbeidsplassen. Det har ikke helt drept e-post, og det kan være årsaken til noen kommunikasjonsproblemer i seg selv, men forestill deg at bedriften din kjører uten Slack eller Teams eller HipChat.
  2. Manufacturing Internet of Things (IoT): Som så mange andre ting, snakket alle om IoT i hjemmet, mens sensorer rolig revolusjonerte arbeidsplassen. Fabrikkgulv, frakt og logistikk hadde godt av den økte bruken av sensorer; Landbruket endrer seg raskt med IoT. Utviklingen av blockchain og 5G kommer til å akselerere denne sektoren og endre den enda mer i løpet av det neste tiåret.
  3. Videokonferanser: Mange av dere samles fortsatt rundt den gamle flerspisse lydstjernen i konferanserom, men flere og flere av mine eksterne møter finner sted med video, enten det er Skype, Zoom eller noe annet. Bedrifter utvikler til og med AI for at det skal se ut som om du legger merke til kameraet, selv når du ikke er det.
  4. Prosjektledelsesplattformer: Noen av dere legger kanskje ikke dette inn blant de fem beste, men prosjektlederen din og sannsynligvis produktlederen din vil gjøre det. Basecamp, ClickUp, Trello og mer har gjort det lettere å se hvem som gjør hva og når.
  5. Skyen: Å gutt, skyen. Jeg kunne ha gjort alle fem på eksempler fra skyen. AWS, Azure, Google Cloud, Office 365, Salesforce, og listen fortsetter. Den fortsatte debatten om prem, off-prem eller hybrid viser at vi ennå ikke har brukt potensialet i skyen. Det dominerte dette tiåret i enterprise og lanserte selskaper som Amazon til å bli de største i verden.

Mer tiår i gjennomgangsdekning (TechRepublic på Flipboard)

Det er bare mine fem - du har kanskje en annen fem. Fordi mann, MDM, containerization, retur av JavaScript, virtualisering ... de og mer fortjente, og fikk, hensyn. Det er alltid subjektivt hvor du kan trekke linjen. Men det det gjør påpeke er at dette har vært et pokker for et tiår for enterprise tech. Dette er et stort neste tiår!

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com