Topp 5: Kontorpakker for forretningsbrukere

Hvilken kontorpakke skal du bruke? Vurder disse fem alternativene Bedriftsbrukere er ikke bare begrenset til Microsoft Office lenger.

Husker du gamle dager da ditt valg av kontorpakker var Microsoft Office?

Egentlig var det aldri så begrenset, selv om det noen ganger virket som det. I disse dager bruker folk legitime alternativer.

Bør du velge en annen kontorpakke eller holde deg til den du har?

Her er en rask titt på de fem beste kontor-suitene:

1. iWork

Det er ikke en suite som sådan siden hvert stykke kommer separat. Pages, Numbers og Keynote kommer med mange Apple-produkter. Hvis du bor i macOS og bare trenger det grunnleggende, kan det være greit å holde seg til det. Men det er ingen Windows- eller Linux-versjoner, og de opprinnelige formatene fungerer bare med iWork.

2. Microsoft Office

Enten på egen hånd, eller ved abonnement som Office 365. Det er en behemoth og gjør alt, selv om det ikke alltid er det beste, og noen funksjoner kan skjules dypt inne i forvirrende menyer. Men den er kraftig, og nesten alle bruker fremdeles den, så hvis kompatibilitet er din største bekymring, har Office det.

3. G Suite

Googles store fordel er at appene sine er i skyen, og alle dokumentene dine. Microsoft gjør dette også, med SkyDrive, men Google er bare veldig bra på det, og du kan finne dem fra hvilken som helst nettleser når du er logget inn på Google. Ulempen er at du trenger noen plugins eller husk å velge alternativer på mobilen for å gjøre dokumenter tilgjengelige offline.

4. Wordperfect

Jepp. Fremdeles sparker med de fantastiske makroene og snarveiene. Det brukes vanligvis i lov- og myndighetssituasjoner hvis det ikke er av noen annen grunn enn ren treghet. En av dens største ulemper i disse dager er ingen støtte for Unicode.

5. LibreOffice

Dette er en gaffel fra den gamle OpenOffice, og som forfederen er den gratis og åpen kildekode. Det er flott på skrivebordet for Windows, Linux og Mac. Det fremdeles sports det gamle meny- og verktøylinjegrensesnittet som noen mennesker savner i Microsoft Office i disse dager. Den har filformatskompatibilitet med iWork og legacy office suiter som AppleWorks og ClarisWorks.

En suite suiter du kan velge mellom. Og du kommer til å bruke mye tid på disse tingene, så det er verdt å velge den som fungerer best for deg.

Ukens beste nyhetsbrev

Redaktørene våre fremhever TechRepublic-artikler, gallerier og videoer som du absolutt ikke kan gå glipp av for å holde deg oppdatert om de siste IT-nyhetene, innovasjonene og tipsene. fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com