De beste fordelene ved å bruke en suitebasert tilnærming i bedriften

De beste fordelene ved å bruke en suitebasert tilnærming i bedriften På SAP SAPPHIRE NOW-konferansen i 2019 snakket Thomas Hertz med TechRepublic om innholdet i en suite-basert tilnærming til systemer i en virksomhet.

På SAP SAPPHIRE NÅ 2019, setter TechRepublic Associate Staff Writer Macy Bayern seg ned med Thomas Hertz, teknologisjef, SAP C / 4HANA i SAP for å diskutere inn og utkonkurranser for suitebasert tilnærming til systemer i en virksomhet. Følgende er et redigert utskrift av intervjuet.

Macy Bayern: Hva vil du si er noen av de største fordelene ved å bruke en suitebasert tilnærming for profesjonelle i bedriften?

Thomas Hertz: Vel, det er et veldig interessant spørsmål fordi kundene for tiden kan velge. Jeg mener, de kjøper enkeltstående applikasjoner. Eller de ser etter noe som samler alt det du kaller en suitebasert tilnærming. Og vi må se den nåværende virkeligheten som i utgangspunktet at alle våre kunder ikke bare bruker SAP C / 4HANA-produkter. De bruker flere produkter fra SAP, og bruker også eksterne produkter. De bruker konkurrerende produkter, og dette er den verden vi lever i.

Det som er viktig der, er at du bringer alle disse produktene sammen for en ekte pakke. For det er det kundene sliter med. Det er integrasjonen. Der de utvider alle løsningene, og dette er noe vi kan levere mange fordeler. Vi kaller dette suite-tilnærmingen der vi er på flere nivåer og samler alle disse systemene. La oss starte fra bunnen. Her har vi dataene. Data er kjernen i alle våre kunder. Å ha et enhetlig sted der alle dataene sitter er bedre enn å ha det spredt over alle applikasjoner. Så dette er de enhetlige dataene som vi har.

På nivået over har vi utvidbarheten, hvordan kan en kunde utvide forretningsprosessene sine over alle disse siloer og applikasjoner. Ikke bare SAP C / 4HANA eller SAP applikasjoner, men alle. Så er dette et sted der SAP Cloud Platform Extension Factory vi nettopp har utgitt kommer inn. Vi har en løsning for at kundene våre skal være akkurat dette. Så også å bringe alt på dette nivået.

Men det fortsetter. Du har da laget over. Laget hvor alle våre partnere i økosystemet kan få tilgang til disse dataene - det vi kaller tilgangslaget, eller API-laget. Der vil vi ha noe å tilby som kalles SAP Graph. Dette er stedet hvor alt kommer sammen, og du får tilgang til dataene fra omverdenen.

Hvis du har alle disse emnene sammen, så har vi den perfekte løsningen for en tilnærming til hele bruken. Da gir det virkelig fordel for alle kunder.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com