VMware Fusion 11 Pro øker grafikkytelsen og maskinvarestøtte

Windows 10 som kjører på en Mac inne i en VMware Fusion-økt

Bilde: Erik Eckel / TechRepublic

Å kjøre Windows på en Mac er fortsatt et krav for noen Mac-brukere. Heldigvis strømlinjeformer ikke bare virtuell maskinvare (VM) programvaren, men VM-støtte og ytelse forbedrer seg.

VMwares Fusion Pro 11-plattform er et populært valg. En full lisens løper $ 159.99, mens oppgraderinger fra versjon 8 eller nyere bare koster $ 119.99.

Fusion 11 Pro er standard for å bruke en ny Enhanced Metal Graphics Rendering Engine med Direct3D 10.1-kompatibilitet på kompatible verter. VM-programvaren støtter nå også Anti-Aliasing, Geometry shaders og spill og apper som krever DirectX 10.1 og de som faller tilbake til versjon 10.1 fra 11 og som kjøres i en Windows 7, 8 eller 10 VM-økt.

VMware Fusion 11s nye applikasjonsmeny forenkler tilgang til flere VM-er, endrer visninger og justerer innstillinger og øyeblikksbilder. Det nye grensesnittet lar deg også åpne en Windows-app med et enkelt klikk.

Mac Finder-operasjonen er integrert i det nye VM-vinduet, og lar deg raskt navigere til fil- og mappeplasseringer. Du kan nå dra og slippe en fil for å skrive ut VMs filbane i et tekstfelt.

MacBook Pro-brukere som er glad i Apples Touch Bar, vil finne den nye Fusion Pro 11 besitter ekstra tilpasningsalternativer for Touch Bar. Ytterligere forbedringer utvider tilpasningen av en rekke funksjoner for VM-bibliotek og VM-vinduer ( figur A ). Funksjonen gir raskere tilgang til ofte brukte funksjoner, spesielt hvis du må administrere flere VM-er.

Figur A

Bilde: VMware

Fusjons REST API, som jevner automatisering og tredjeparts applikasjonsintegrasjon, inneholder forbedringer av virtuelle nettverk. For eksempel er det nye alternativer for å jobbe med Mac-IP DHCP-bindinger og videresending av NAT-port.

Du kan nå bruke VM-plattformen til å koble til alle Linux VM som kjører en OpenSSH eller kompatibel tjeneste, også. Og nye vSphere-oppdateringer og ESXi 6.7 og vCenter Server Appliance 6.7-støtte muliggjør visningsressurser etter VM, vert eller klynge. Forbedringene forenkler VM-administrasjon, spesielt for de som administrerer flere VM-er.

Med maskinvareplattformversjon 16-støtte forbedres ytelse og sikkerhet innenfor Fusion 11 Pro. I tillegg til sikkerhetsrettinger, UEFI Secure Boot-funksjonalitet og ekstra støtte for de nyeste verts- og gjesteoperativsystemene, inkludert macOS, Ubuntu, Fedora, og Windows-klient- og serverplattformer, er den nye VM-programvaren bedriftsklar.

Selv nybegynnere har fordel av forbedringer som er lagt til over tid designet for å gjøre det enklere å administrere virtuelle maskiner. Automatisk diskopprydding, opprinnelig introdusert i Fusion 10, er bare ett eksempel ( figur B ).

Figur B

Når dette er valgt (aktiver funksjonen fra alternativet Generelle innstillinger for virtuell maskin som vist i figur B), utfører virtualiseringsprogramvaren automatisk diskoppryddingstiltak når en VM slås av. Funksjonen hjelper deg med å sikre at vertsdiskplass blir optimalisert, noe som ikke er noen liten vurdering når standardstasjonsstørrelser har trukket nedover på mange Mac-modeller.

Apple Weekly Newsletter

Enten du trenger tips om iPhone og Mac eller oversikt over bedriftsspesifikke Apple-nyheter, har vi deg dekket. Leveres tirsdager

Registrer deg i dag

Se også

  • Hvordan flytte en Fusion-drevet VM til en ny Mac (TechRepublic)
  • Hvordan sikre VMware Fusion-installasjoner ved hjelp av Snapshots og AutoProtect (TechRepublic)
  • Virtualiseringspolitikk (Tech Pro Research)
  • VMware Fusion 11, First Take: MacOS og Windows-oppdateringer gjenoppretter konkurransefortrinn (ZDNet)
  • VMware sikter mot sikkerhetsmarked, lanserer servicedefinert brannmur (ZDNet)
  • Få mer Apple-relatert dekning (TechRepublic på Flipboard)

© Copyright 2020 | mobilegn.com