Hva finnes i Windows 10 19H2 for bedrifter?

Windows 10. mai 2019-oppdatering: Alt du trenger å vite Endringer kommer til Windows 10 med utgivelsen av versjon 1903 som påvirker hverdagens brukere og IT-beslutningstakere. Her er hva du trenger å vite.

Mer om Windows

 • Slik bruker du God Mode i Windows 10
 • Windows 10 PowerToys: Et jukseark
 • Microsofts største flopper i tiåret
 • 10 triks og finpusse for tilpasning av Windows 10 (gratis PDF)

Den andre store Windows 10-oppdateringen av 2019 er rundt hjørnet. Ved å bygge på utgivelsen fra 1903, gjør en lengre støtteperiode det sannsynlig å være Windows-oppdateringen i 2019 for mange bedrifter. Microsoft beskriver det som et "scoped sett med funksjoner", med fokus på å forbedre ytelsen og legge til nye bedriftsfunksjoner.

Hvordan bygge en vellykket utviklerkarriere (gratis PDF)

Det er viktig å sette 19H2 i sammenheng med Microsofts Windows-livssyklus. I fjor kunngjorde Microsoft at det endret støttevinduet for sine halvårlige utgivelser av Enterprise og Education-versjoner av Windows 10. H1-utgivelsene, xx03 (der xx er de to siste sifrene i utgivelsesåret), vil få 18 måneder på service, mens H2-utgivelsene, xx09, vil få 30 måneders støtte. Det er en endring som gjør ting mer forutsigbart for virksomheten, ettersom det lar deg planlegge å holde Windows-utgivelser i bruk lenger, og ta store oppdateringer årlig eller til og med hvert annet år. Hvis du velger å installere 19H2, bør du få støtte til slutten av våren 2022.

H2: den årlige forretningsoppdateringen

Det er ikke overraskende at mange bedrifter tar H2 Windows 10-utgivelsen som sin årlige oppdatering. H1-utgivelser blir behandlet som forbrukerfokusert, der nye funksjoner blir levert og deretter foredlet over seks måneder med kumulative oppdateringer. Mens noen organisasjoner vil vedta H1-utgivelser, kommer de til å bli levert til en mindre gruppe brukere, inkludert applikasjonstestere, interne Insider-team og utviklere som trenger å kunne målrette mot de siste Windows 10 SDK-ene i forkant av større oppgraderinger.

Vi ser den endringen i vekt gjenspeiles i måten Microsoft bygger og distribuerer sin 19H2-utgivelse av Windows 10. Den blir ikke behandlet som en fullstendig oppdatering for 19H1-brukere - i stedet er den nærmere en kumulativ oppdatering og bruker samme service kanaler. Nye brukere som kommer til det fra en 2018- eller 2017-utgivelse, vil få full oppdateringsopplevelse, ettersom de installerer en kombinasjon av både 19H1 og 19H2.

Hvis du er forbruker, er det ikke en stor oppdatering

Hvis du har kjørt 1903 på noen av maskinene dine, bør du ikke forvente å se for mye av endringen med 19H2. De fleste oppdateringene den inneholder er under panseret, og fokuserer enten på spesifikke funksjoner for utviklere eller verktøy som forbedrer systemadministrasjon og sikkerhet. Og med utgivelsen planlagt en gang i løpet av de neste ukene, forventer vi ikke noen nye overraskelser.

Så hva er det i neste Windows-utgivelse? Microsoft vil ikke gi ut en full liste over funksjoner før den har lansert oppdateringen, men det er en omfattende endringsliste i Windows Insider-bloggen. Det er et klart fokus på finjustering, inkludert forbedring av pennytelsen på nettbrett og to-i-en-enheter.

Forbedring av ytelse og sikkerhet

Dette fokuset går ned til silisiumet, med støtte for moderne prosessors favoriserte kjerner. Som del av prosessortesting kan kjerner med mer overhead for Turbo Boost kodes ved å bruke sikringer i selve CPU-en. Disse kan leses av Windows, og den kan nå planlegge arbeidsmengder på riktig måte, slik at den kan dra nytte av den økte ytelsen i de foretrukne kjernene. Bruk av disse planleggingsendringene kan gjøre applikasjonsytelsen mer konsistent og pålitelig, samt få mest mulig ut av CPU-en.

ARM64-enheter får et sikkerhetsøkning med støtte for Windows Defender Credential Guard-virtualiserte påloggingstjeneste, noe som gjør det like vanskelig å stjele legitimasjon fra Windows ARM-enheter som fra Intel- og AMD-maskinvare.

Hvis du bruker Azure Active Directory og et administrasjonsverktøy for mobile enheter, kan du nå bruke nøkkelrulling for å oppdatere nøkler som brukes til å administrere Windows-kryptering på en sikker måte, og redusere risikoen for BitLocker og andre krypterte tjenester hvis det er et brudd. Ved å rulle nøkler regelmessig, er det vanskeligere å avsløre en gyldig gjenopprettingsnøkkel for BitLocker, og redusere risikoen for at en angriper bryter inn i en stjålet eller mistet enhet.

En nyttig oppdatering for bedrifter og skoler som bruker S-Mode for å beskytte enheter og kontrollere hvordan programvare er installert, er støtte for distribusjon av Win32-apper fra Microsoft Intune. Ved å ha en privat butikk for pålitelige apper, kan du bruke eldre applikasjoner på ny maskinvare uten å skrive om koden eller pakke den med Desktop Bridge.

Finjuster brukeropplevelser

Microsoft fjerner sakte vekt på sin Cortana stemmeassistent, som vi har sett i Fast Ring Insider builds der Cortana nå er et eget program. Utgivelsen av 19H2 går ikke så langt, men den tillater tredjeparts stemmeassistenter å operere på Windows-låseskjermen, slik at du kan bruke stemmekommandoer med, sier Alexa, uten å logge deg på Windows. Microsoft har lagt til verktøy for å administrere varslene dine, med en kobling fra varslingsruten til innstillinger og muligheten til å høyreklikke i en spesifikk varsling for raskt å endre varslingsalternativene til en app.

En annen nyttig søkefunksjon er overgangen til Windows Search i File Explorer. I stedet for å søke i det lokale filsystemet, kan du søke i filer som er lagret i OneDrive, med automatisk auto-fullføring i Explorer-forslagsfeltet. Klikk for å åpne filen eller høyreklikk for å åpne plasseringen. Med Microsoft som oppmuntrer til bruk av OneDrive for filbeskyttelse og lagring, gir søking etter både lokale og skybaserte filer mye mening.

En fin finjustering er støtte for å legge til kalenderhendelser fra oppgavelinjen. Der du pleide å måtte åpne enten Outlook eller Windows-kalenderen for å legge til nye hendelser, kan du raskt velge en dato og klokkeslett fra kalenderavviklingen og legge til hendelser uten å forlate skrivebordet. Det er en nyttig snarvei, og en som er praktisk enn å be noen holde på mens du åpner kalenderen midt i en telefonsamtale.

En endring i måten Windows leveres på

Microsoft finjusterer fremdeles leveringsmodellen Windows-as-a-Service. To store utgivelser i året ser ut til å ha vært for ambisiøse for selskapets kunder, så en overgang til en stor utgivelse om våren og en foredling om høsten gir mye mening. Den endringen gir enda mer mening når det kobles til et lengre støttevindu for høstutgivelser. Hvis du ikke har installert 1903-utgivelsen, kan du tenke på den som en stor utgivelse som kombinerer alle 1903-utgivelsene med 19H2-forbedringene og justeringene. På den måten vil brukerne dine få en betydelig oppgradering til fjorårets 1809.

Microsoft Weekly Newsletter

Vær din virksomhets Microsoft-innsider ved hjelp av disse Windows- og Office-opplæringsprogrammene og våre eksperters analyser av Microsofts bedriftsprodukter. Leveres mandager og onsdager

Registrer deg i dag

Se også

 • TypeScript-versjonen 3.6 er ute: Nye funksjoner for Microsofts JavaScript-programmeringsspråk-off-off (TechRepublic)
 • Hvordan sikre og beskytte Microsoft-kontoen din (TechRepublic)
 • 50 tidsbesparende tips for å gjøre arbeidet ditt raskere i Microsoft Office (gratis PDF) (TechRepublic)
 • Windows 10-sikkerhet: En guide for bedriftsledere (TechRepublic Premium)
 • Windows 10-oppsett: Hvilken brukerkontotype bør du velge? (ZDNet)
 • Microsoft legger til et nytt "passordfritt" påloggingsalternativ med den nyeste Windows 10 20H1 testbyggingen (ZDNet)
 • Hvordan lage og bruke apppassord for Microsoft-kontoen din (CNET)
 • Slik aktiverer du telefonpålogging for Microsoft-kontoen din (TechRepublic)
 • Windows 10-passord vil ikke utløpe: Hvorfor Microsoft sier at dette vil gjøre kontoen din tryggere (TechRepublic)
 • Få flere må-les Microsoft-tips og nyheter (TechRepublic på Flipboard)

© Copyright 2020 | mobilegn.com