Windows 10. oktober 2018 Oppdater brudd på nettverksstasjonene dine? Her er en mulig løsning

Hvordan kan Microsoft fikse Windows 10-oppdateringsproblemene? ZDNet-bidragsytere Ed Bott og Mary Jo Foley snakker med ZDNet-sjefredaktør Larry Dignan og tilbyr forslag som kan hjelpe Microsoft med å løse Windows 10-versjonen 1809-problemene fremover.

IT-proffe blir advart om å unngå den urolige oppdateringen for Windows 10. oktober 2018 etter at den kom frem at den nyeste byggingen fortsatt kan gjøre nettverksstasjoner utilgjengelige.

Mer om Windows

 • Slik bruker du God Mode i Windows 10
 • Windows 10 PowerToys: Et jukseark
 • Microsofts største flopper i tiåret
 • 10 triks og finpusse for tilpasning av Windows 10 (gratis PDF)

Nettverksstasjonsfeilen ble først flagget tilbake i begynnelsen av oktober, men til tross for utrullingen av oktober 2018-oppdateringen ble stoppet i en måned for å fikse et filtørkende problem, erkjenner Microsofts oppdateringshistorikk at problemet fremdeles eksisterer i den nylig utgitte bygningen.

Hvis du er berørt og ser etter en løsning, har Microsoft produsert et antall skript som kan brukes som en løsning, og mange av de som har problemer, sier problemet ble løst ved å installere driverne for nettverkskort på berørte maskiner på nytt.

Hvis du er berørt av problemet, vises et rødt "X" på kartlagte nettverksstasjoner i File Explorer, og et varsel viser meldingen "Kunne ikke koble til alle nettverksstasjoner på nytt".

Problemet berører også Windows Server 2019 og Windows Server, versjon 1809, i følge Microsoft.

For øyeblikket sier Microsoft at det "jobber med en oppløsning og vil gi oppdateringer i løpet av 2019".

Dette siste problemet fikk en utrulig respons fra Susan Bradley, en Microsoft-sertifisert Small Business Server og Security Most Valued Professional, som modererer e-postlisten patchmanagement.org for IT-fagfolk.

"For de av dere i et domene, som har Windows 10 pro-versjoner, må du forsikre deg om at du har fått på plass funksjonalitetsoppdatering for å sikre at du ikke mottar 1809 før du ... og Microsoft ... er klar for det, " hun skrev.

"Jeg kan ikke tro .. vel, jeg antar at i denne epoken av Microsoft kan jeg tro ... at Microsoft ville gi ut en oppdatering som vil påvirke deres kundegrunnlag som dette. Ja, det er dokumentert, ja det er" midlertidige løsninger ", men det er muligheter den linjen med forretningsapplikasjoner vil ikke være fornøyd med disse løsningene som er gitt. "

Tidligere i år skrev Bradley et åpent brev til forskjellige ledere fra Microsoft, inkludert administrerende direktør Satya Nadella, hvor han redegjorde for hundrevis av klager medlemmer av gruppen patchmanagement.org hadde rapportert til henne om problemene forårsaket av kvaliteten og mengden av Windows-oppdateringer.

Microsoft kunngjorde nylig at den årlige Fall-oppdateringen til Windows 10 vil bli støttet med sikkerhetsoppdateringer og rettelser i 30 måneder, noe som gir administratorer mer tid før de blir tvunget til å bytte PCer til en ny versjon av OS.

30-månedersstøtten er imidlertid bare tilgjengelig for de som kjører Enterprise- eller Education-utgavene av Windows 10. De som kjører Home- eller Pro-utgavene, har fortsatt bare 18 måneders støtte for Windows 10-bygg som er rullet ut i høst.

På det tidspunktet sa Bradley at det lengre støttevinduet burde være tilgjengelig for alle utgavene av Windows 10, og advarte om forstyrrelsen som hyppige oppdateringer også forårsaker for små bedrifter og hjemmebrukere.

Etter problemene med oktoberoppdateringen, har Microsoft møtt nye anrop for å redusere tempoet der funksjonsoppdateringer brukes til Windows 10 og ta tid å sikre at nye utgivelser er stabile. I kjølvannet av disse problemene introduserte Microsoft en måte for dem som tester tidlige bygg av OS under Windows Insider-programmet, å flagge alvorlighetsgraden av feil og sa at det vil forbedre kommunikasjonen om Windows-testing og oppdateringer.

Microsoft Weekly Newsletter

Vær din virksomhets Microsoft-innsider ved hjelp av disse Windows- og Office-opplæringsprogrammene og våre eksperters analyser av Microsofts bedriftsprodukter. Leveres mandager og onsdager

Registrer deg i dag

Les mer om Windows 10

 • Microsoft fortsetter utrullingen av Windows 10 versjon 1809, lover kvalitetsendringer (ZDNet)
 • Microsoft gir ut Windows Server 2019 (ZDNet) på nytt
 • Microsoft stopper lanseringen av Windows 10. oktober 2018-oppdatering: Hva skjer videre? (ZDNet)
 • Microsoft trekker Windows 10 oktober-oppdatering (versjon 1809) (ZDNet)
 • Windows 10. oktober-oppdatering slette filene dine? Dette verktøyet kan gjenopprette dem (ZDNet)
 • Windows 10 oktober oppdateringsproblemer: Tømte dokumenter, pluss Intel-driveradvarsel (ZDNet)
 • Windows 10 1809: Microsoft avslører funksjoner som det synker i oktober 2018-oppdateringen
 • Topp ti funksjoner i Windows 10. oktober 2018-oppdateringen
 • Topp ti bedriftsfunksjoner i Windows 10. oktober-oppdateringen

© Copyright 2020 | mobilegn.com