Windows 10s nye Edge-nettleser: Microsoft avslører flere funksjoner på vei

Programmeringsspråk: Microsoft avslører .NET 5, en "spillskifter" for enklere apper på tvers av plattformer I november 2020 vil Microsoft lansere .NET 5, som er designet for å forenkle prosessen med å bruke Microsofts. NET-rammer.

Microsoft har avslørt flere av de nye funksjonene som ledes til den fornyede versjonen av Microsoft Edge-nettleseren.

Mer om Windows

  • Slik bruker du God Mode i Windows 10
  • Windows 10 PowerToys: Et jukseark
  • Microsofts største flopper i tiåret
  • 10 triks og finpusse for tilpasning av Windows 10 (gratis PDF)

Den nye nettleseren skiller seg fra Windows 10s eksisterende Edge-nettleser, ved at den nye utgivelsen er basert på den samme underliggende koden som Googles Chrome-nettleser.

Microsoft brukte Build 2019 Developer Conference i Seattle i dag for å detaljere noen av de nye funksjonene den jobber med for nettleseren.

Det mest bemerkelsesverdige tilskuddet er nye personvernkontroller. Brukere vil kunne velge mellom innstillinger for "Ubegrenset", "Balansert" og "Streng", som Microsoft sier vil tillate brukere å begrense "hvordan tredjeparter sporer deg over hele nettet".

I hvilken grad disse nye kontrollene vil begrense selskapenes mulighet til å spore brukere, gjenstår å se, gitt svikt i tidligere alternativer som 'Ikke spor' og den mangesidige tilnærmingen som sporingsselskaper bruker til fingeravtrykkbrukernes nettlesere og systemer .

I det som skal være en nyttig funksjon for bedrifter hvis interne nettsteder og webapper fremdeles krever Microsofts eldre Internet Explorer-nettleser, vil den nye Edge også inneholde IE-modus, som integrerer Internet Explorer direkte i en fane.

En annen ny funksjon kalles Collections, som Microsoft sier vil tillate brukere å samle, organisere, dele og eksportere innhold de finner online mer effektivt, og som også vil bli integrert med Microsoft Office.

Microsoft har avslørt at den nye versjonen av Edge vil ha betydelige tilpasninger til den underliggende Chromium-kodebasen. Den planlegger å erstatte eller slå av mer enn 50 Chromium-tjenester - noen Google-relaterte, for eksempel Google Now og Google Pay, andre mer generiske, for eksempel Stavekontroll og taleinput.

Andre kommende funksjoner inkluderer 4K-streaming av DRM-beskyttet innhold som Netflix og single sign-on. Disse funksjonene og andre vil bli lagt over tid i løpet av lanseringen av den nye versjonen av Microsoft Edge.

I en hands-on med en forhåndsvisningsversjon av den nye Edge, fant TechRepublics søsterside ZDNet nettleseren å være 'overraskende solid', men gitt sin pre-release-tilstand, 'langt fra funksjonen komplett'.

Microsoft avslørte at den ville gi ut en ny versjon av Edge-nettleseren i desember 2018. Kunngjøringen fulgte at den eksisterende Edge-nettleseren ikke hadde vunnet over en betydelig andel brukere, til tross for at nettleseren ble samlet med Windows 10.

Hvis du vil prøve ut den nye versjonen av Microsoft Edge, kan du laste den ned nå fra Edge Insider-siden.

En forhåndsvisningsversjon av den nye Edge-nettleseren.

Bilde: ZDNet

Microsoft Weekly Newsletter

Vær din virksomhets Microsoft-innsider ved hjelp av disse Windows- og Office-opplæringsprogrammene og våre eksperters analyser av Microsofts bedriftsprodukter. Leveres mandager og onsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com