Windows 10s urolige 1809-oppdatering er på vei etter måneder med å fikse showstopping-feil

Windows 10s urolige 1809-oppdatering er på vei etter måneder med å fikse showstopping-feil Windows 10-datamaskiner begynte å motta den nye versjonen av OS via Windows Update i går, og markerte begynnelsen på en faset utrulling til hoveddelen av PC-er som brukes i hjem og av små bedrifter .

Microsofts urolige Windows 10. oktober 2018-oppdatering har endelig begynt å rulle ut til flertallet av brukerne.

Mer om Windows

 • Slik bruker du God Mode i Windows 10
 • Windows 10 PowerToys: Et jukseark
 • Microsofts største flopper i tiåret
 • 10 triks og finpusse for tilpasning av Windows 10 (gratis PDF)

Windows 10-datamaskiner begynte å motta den nye versjonen av OS via Windows Update i går, og markerte begynnelsen på en trinnvis utrulling til hoveddelen av PC-er som ble brukt i hjem og av små bedrifter.

Funksjonsoppdateringen, også kjent som versjon 1809, har hatt en ganske torr tid siden den ble avslørt i oktober i fjor, med utrullingen stoppet 6. oktober, etter at en rekke PC-er ble truffet av en filtørkende feil. Etter beslutningen om å stoppe utrullingen, ble det oppdaget en rekke andre problemer med build 1809, inkludert feil informasjon om CPU-bruk, problemer med å håndtere .ZIP-mapper og sammenstøt av drivere.

Etter at disse feilene dukket opp, møtte Microsoft anrop for å redusere tempoet der nye funksjoner legges til Windows 10 og ta tid for å sikre at nye utgivelser er stabile. I kjølvannet av problemene introduserte Microsoft en måte for dem som tester tidlige bygg av OS under Windows Insider-programmet, å flagge alvorlighetsgraden av feil og forpliktet seg til å "forbedre vår evne til å forhindre problemer".

På grunn av utrullingen av forskjøvet art, kan det fortsatt være litt tid før Windows 10-brukere mottar den nye versjonen via Windows Update, med Microsoft som sier at den i utgangspunktet bare vil tilby oppdateringen til "enheter vi tror vil ha den beste oppdateringsopplevelsen".

Som det har vært tilfelle siden sent i fjor, kan hjemmebrukere tvinge oppdateringen ved å klikke på 'Se etter oppdateringer' under Windows Update-siden i Innstillinger-appen eller installere den via nedlastingssiden for Windows 10.

Microsoft har tidligere sagt at Windows Update vil bruke et maskinlæringssystem for å vurdere aspekter som driver- og antiviruskompatibilitet før de skyver funksjonsoppdateringer til PC-er, og at oppdateringer generelt bør være mindre og mindre smertefulle.

Større virksomheter, som har en tendens til å bruke alternative metoder for å håndtere oppdateringer, vil ha minst flere måneder til før de mottar funksjonsoppdateringen fra 1809.

Oktober 2018-oppdateringen tilbyr forskjellige nye funksjoner og justeringer rettet mot hjemmebrukere og bedrifter.

Viktige tillegg inkluderer et skyutklippstavle, som gir en historie med kopiert og klippet innhold på forskjellige enheter, og nye Storage Sense-alternativer for automatisk å tømme harddiskplass. I mellomtiden får IT-proffene et enklere grensesnitt for å kontrollere systemsikkerhet og forskjellige kommandolinjer og Windows Subsystem for Linux-forbedringer.

For å se en fullstendig oppsummering, sjekk guiden vår til de nyeste toppfunksjonene og gjennomgangen til de bemerkelsesverdige endringene rettet mot bedrifter og IT-administratorer.

Microsoft Weekly Newsletter

Vær din virksomhets Microsoft-innsider ved hjelp av disse Windows- og Office-opplæringsprogrammene og våre eksperters analyser av Microsofts bedriftsprodukter. Leveres mandager og onsdager

Registrer deg i dag

Les mer om Windows 10

 • Microsoft fortsetter utrullingen av Windows 10 versjon 1809, lover kvalitetsendringer (ZDNet)
 • Microsoft gir ut Windows Server 2019 (ZDNet) på nytt
 • Microsoft stopper lanseringen av Windows 10. oktober 2018-oppdatering: Hva skjer videre? (ZDNet)
 • Microsoft trekker Windows 10 oktober-oppdatering (versjon 1809) (ZDNet)
 • Windows 10. oktober-oppdatering slette filene dine? Dette verktøyet kan gjenopprette dem (ZDNet)
 • Windows 10 oktober oppdateringsproblemer: Tømte dokumenter, pluss Intel-driveradvarsel (ZDNet)
 • Windows 10 1809: Microsoft avslører funksjoner som det synker i oktober 2018-oppdateringen
 • Topp ti funksjoner i Windows 10. oktober 2018-oppdateringen
 • Topp ti bedriftsfunksjoner i Windows 10. oktober-oppdateringen

© Copyright 2021 | mobilegn.com