Windows 7 er fortsatt en albatross hos mange store organisasjoner

Hvordan beskytte Windows 7-datamaskiner og -data etter at Microsoft har kuttet støtten. Uten feilrettinger eller oppdateringer tilgjengelig for Windows 7 etter 14. januar, tilbyr Veritas CIO John Abel tips for å beskytte PCene i organisasjonen din.

14. januar avsluttet Microsoft utvidet støtte for Windows 7, noe som betyr at det ikke er mer feilrettinger, sikkerhetsoppdateringer eller andre oppdateringer for å løse eventuelle nyoppdagede sårbarheter. Men det aldrende operativsystemet henger fortsatt på for mange organisasjoner. Noen selskaper kan ha ennå til å migrere til et støttet operativsystem, mens andre sannsynligvis er midt i en migrasjon. Likevel kan til og med selskaper som "offisielt" migrert til Windows 10 ha noen omstreifende Windows 7-PCer i midten.

Blant de 60 000 organisasjonene som ble studert de siste 60 dagene av BitSights data science-team, brukte 70% Windows 7 i en viss kapasitet. Men bruken av Windows 7 var ikke typisk universell blant selskapene som ble analysert. Hos 51% av organisasjonene som ble undersøkt, ble Windows 7 funnet på mer enn en av ti maskiner. Hos 32% av dem ble operativsystemet funnet på mer enn én av fire datamaskiner.

Videre er Windows 7-bruk mer gjennomgripende hos store selskaper. Nesten 90% av organisasjoner med mer enn 10.000 ansatte kjører fortsatt Windows 7, mot bare 61% av de med mindre enn 1000. Jo større og mer sammensatt selskapet, desto mer utfordrende og tidkrevende kan det være å oppnå en massemigrasjon av alle brukere og PC-er.

Bruk av Windows 7 blant bransjer

Blant forskjellige sektorer viste utdanning den største distribusjonsraten for Windows 7 på 84%, etterfulgt av myndighetene på 82%. Teknologiselskaper registrerte den laveste distribusjonen av OS på 56%. I detaljhandel, transport, industri og helsevesen har vel 40% av selskapene Windows 7 på mer enn 25% av maskinene sine. Men i utdanningssektoren bruker bare 12% av organisasjonene det på mer enn 25% av datamaskinene sine.

I finans- og helsevesenet er Windows 7-bruken betydelig større for større selskaper. I finansnæringen bruker 89% av de med mer enn 10.000 ansatte fortsatt operativsystemet mot 56% for de med færre enn 1000. Innen helsevesenet bruker 93% av bedriftene med mer enn 10.000 ansatte Windows 7 mot 68% for de med færre enn 1000.

Videre bruker 45% av helsevesenet og 46% av finansfirmaene med mer enn 10.000 ansatte Windows 7 på mer enn 25% av datamaskinene.

Beskyttelsesalternativer for Windows 7-brukere

Hvis organisasjonen din fortsatt har Windows 7-datamaskiner som du trenger å beskytte, har du noen alternativer.

For det første, hvis du ikke allerede har gjort det, vil du ta et komplett inventar for å se hvor mange Windows 7-PCer som fremdeles er i bruk. Du må deretter bestemme nøyaktig hva som kreves for å oppgradere disse PCene. Husk å spore datamaskiner som brukes med laboratorieutstyr og andre eksterne systemer, utover å se på datamaskiner på kontorer eller bedrifter.

"I tillegg til kontordatamaskiner, er det sannsynligvis fortsatt mange industrielle kontrollsystemer og andre tilkoblede enheter som kjører på Windows 7, " sa Tom Montroy, dataforsker ved BitSight. "I slike situasjoner kan migrasjon være spesielt tøff og kostbar, siden selskapene kan trenge å samhandle direkte med produsenten for å utføre oppgraderingen."

Ja, en migrering fra Windows 7 kan være dyr og tidkrevende. Men husk at alt som trengs er en sikkerhetshendelse mot en PC som kjører et operativsystem som ikke støttes, og som potensielt kan påvirke nettverket ditt.

For å beskytte Windows 7-datamaskiner mens du migrerer, kan du vurdere å kjøpe utvidede sikkerhetsoppdateringer fra Microsoft. Disse oppdateringene er designet for å midlertidig øke sikkerheten din, og bruker de nødvendige oppdateringene etter behov. Men slike oppdateringer er kostbare og vil bare være tilgjengelige i ytterligere tre år. Så til syvende og sist, bør du fremdeles komme videre med en Windows 10-migrering.

Ved å bruke sin datainnsamlingsprosess er BitSight i stand til å analysere selskaper (og spesifikke maskiner i de selskapene) som har flyttet seg bort fra Windows 7 og de som ikke har det. Selv om denne ikke-påtrengende prosessen samler selskapet mer enn 200 milliarder IT-hendelser daglig fra hele internett for å generere sikkerhetsvurderinger for mer enn 200 000 organisasjoner.

Microsoft Weekly Newsletter

Vær din virksomhets Microsoft-innsider ved hjelp av disse Windows- og Office-opplæringsprogrammene og våre eksperters analyser av Microsofts bedriftsprodukter. Leveres mandager og onsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com